Zell am See, Oostenrijk zomer en winter plezier

Zell am See
De vakantie regio Zell am See-Kaprun, Oostenrijk, is gelegen in de prachtige provincie Salzburg.
Het hart van de regio zijn de twee dorpen Zell am See en Kaprun. Het pittoreske stadje Zell am See is sinds 1961 kuuroord en is gelegen aan de voet van de Schmitten.
Zell am See combineert de voordelen van een kleine stad, met de vakantie hoogtepunten, zoals de Zeller See en de nabijgelegen ski gebieden. Kaprun is gelegen aan de voet van de imposante Kitzsteinhorn berg. U kunt daar vanaf oktober tot mei in het gletsjer skigebied op een hoogte van 3.000 meter wintersport bedrijven.
In Zell am See- Kaprun heeft u plezier in de zomer en de winter, zowel water als- wintersporters kunnen hun hart ophalen. In de winter heerlijk schaatsen en in de zomer geeft het meer en de fantastische bergachtige omgeving u een ongelofelijke zwemvakantie.  De diversiteit van deze vakantieregio is indrukwekkend. Wandelen, fietsen, golfen, nordic walking zijn slechts enkele zomer activiteiten. In de winter draai echter alles om de wintersport en door de aanwezige gletsjer duurt het seizoen extra lang. Zelfs in het begin van de zomer en de herfst zijn de sneeuwcondities nog redelijk.
Eerst skiën en dan een duik nemen in de Zeller See is een unieke ervaring. Het wellness aanbod is ruimschoots aanwezig. Neem bijvoorbeeld Tauern Spa, hier kunt u heerlijk ontspannen in binnen en buiten zwembaden, een bezoek brengen aan de sauna en genieten van heerlijke massages en behandelingen.
Skiën in de regio Zell am See-Kaprun is een feest voor zowel de gevorderde als de beginnende wintersporter. De gezamenlijke pistes (60) zijn in totaal 138 km lang en van gemakkelijk (licht blauw), de gevorderden kiezen de rode piste (49 km) en voor de specialisten vormen de zwarte pistes (32 km) een echte uitdaging.