Villach voor een veelzijdige vakantie in Oostenrijk

Villach is de tweede grootste stad van Karinthië. Villach in Oostenrijk is geschikt voor een stedentrip, maar ook voor een vakantie in de bergen en aan het meer.
De stad met meer dan 60.000 inwoners betovert haar gasten met een gezellige, Mediterrane manier van leven, perfect voor fijnproevers, kunstliefhebbers, shoppers en wie op zoek is naar ontspanning.
De zonnige stad in het zuiden van Oostenrijk maakt het allemaal mogelijk.
Maak een wandeling door de oude stad, geniet van de levendigheid op de pleinen, geniet van het het diepe groen van de rivier de Drau tijdens uw fiets-of wandeltocht. De smalle straatjes, de leuke winkeltjes, culinaire hoogstandjes en bewonder glamoureuze gebouwen. De prachtige combinatie van geschiedenis en het moderne leven in de stad zal u fascineren!
Het imposante decor van de bergen rond Villach, de uitstekende voorzieningen en het goede leven maken Villach tot een stad met een unieke sfeer.
Ten slotte is zelfs de Italiaanse grens binnen handbereik. 
De kristalheldere meren rond Villach zijn een genot voor zwemmers en zonaanbidders. Natuurlijk ook ideaal voor een fietsvakantie in Karinthië. Villach ligt aan de Drau fietsroute (366 km lang). De route is populair bij gezinnen, aangezien de route over vlakke wegen voert.
Na een intensieve dag kunt u zich in het kuuroord van Villach van top tot teen laten verwennen. Het kuurbad Warmbad Villach is gelegen in het zuidwesten van Villach, het kan bogen op een opmerkelijke geschiedenis vanwege zijn warmwaterbronnen. Naast diverse tophotels, wordt een volledig wellness pakket aangeboden voor lichaam en geest. Een uniek natuurlijke schouwspel is de thermale bron in de buurt van het Hotel Warmbad.