Romantiek in Waidhofen Niederösterreich

Waidhofen gelegen aan de Ybbs is een ongeveer 11.000 inwoners grote stad in de grootste Oostenrijkse provincie Niederösterreich.

Dit gebied is bijzonder mooi en het gebied rond de stad Waidhofen is werkelijk prachtig, omdat de Ybbstaler Alpen, direct voor de deur liggen een geweldige en adembenemende schouwspel bieden. Ik heb er erg van genoten. Naar deze uitzichten wil ik steeds weer kijken en genieten. Veel hotels bieden zowel romantische uurtjes, maar zijn ook een ideale trouwlocatie in Niederösterreich.

Het stijlvolle kasteel gelegen aan de Eisenstrasse in Waidhofen met haar viersterren biedt zowel toeristen als de lokale bevolking een leuke en afwisselende vakantie.
Op een grote rots op de rechteroever van de Ybbs, presenteert zich het kasteel in een schitterende omgeving. Via een loopbrug, is het verbonden met het bruisende centrum van Waidhofen. Het rond het jaar 1800 gebouwde kasteel beschikt over een viersterren hotel en een evenementenzaal. Het hotel is gehuisvest in een modern gedeelte van het kasteel en beschikt over vele tweepersoonskamers en een fitnessruimte. Een romantisch weekend in Niederösterreich is hier verzekerd. Als u zich begeeft binnen de vroeg barokke kasteelmuren, voelt u zich een kasteelheer-vrouw. U waant zich in een familiehotel en zult zeker genieten van de heerlijke regionale gerechten. Het kasteelhotel is een elegante mix van oude traditie en tijdloze moderniteit met een hoge mate van comfort en staat garant voor een magisch verblijf in Niederösterreich. Zelfs als trouwlocatie is dit hotel in Waidhofen een echte droom. In het centrum van de oude binnenstad vindt u een authentieke parochiekerk en het bureau van de burgerlijke stand.

Naast de vele mooie hotels en de vele excursie mogelijkheden, die geweldige natuur ervaringen beloven, zal uw romantisch verblijf in Niederösterreich een geweldige onvergetelijke ervaring worden.
Breng een bezoek aan de Wachau een toeristische regio in Niederösterreich, proef de wijnen en heerlijke abrikozen. U kunt ook naar de bergen rijden en heerlijk wandelen naar de top. In de winter zijn er mogelijkheden om te skiën of te langlaufen.

Als u op zoek bent naar cultuur tijdens uw vakantie, kunt u vrij gemakkelijk reizen naar de hoofdstad Wene, of u nu met de auto of de trein gaat, u bent er zo. Na een bezoek aan het theater, de opera of een musical rijdt u terug naar uw hotel om het romantische weekend voort te zetten.