google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oostenrijk vakantie tips hotels en appartementen: Tirol Sölden hotels appartementen
Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
 

Tirol Sölden hotels appartementen

Landhaus Falkner, Je wilt lekker de ruimte, ook tijdens je vakantie. Even tot rust komen tussen de prachtige bergen van het Ötztal. De appartementen van Frau Falkner zijn keurig ingericht. Niet enorm modern, maar alles is schoon en werkt prima.





Midden in het centrum van Sölden ligt het geheel gerenoveerde Tyrolerhof. Met het nieuwe zwembad en de uitgebreide wellness faciliteiten is het een uitstekende keuze voor een heerlijke vakantie.





Wiesenrand, deze zeer ruime en moderne appartementen liggen tegen de prachtige alpenweides van Sölden aan. Binnen 5 minuten ben je in het centrum van Sölden waar je vele bars, restaurants en een groot overdekt zwemparadijs vindt.





Haus Johannes bevindt zich in een heerlijke vakantieomgeving. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht in het appartement en het terras leent zich uitstekend voor een barbecue met het hele gezelschap. De rustieke omgeving maakt het vakantiegevoel compleet.




Hotel Gaislachalm is een driesterrenhotel in Sölden. Het hotel is rustig gelegen op een hoogte van 2040 m.

Het hotel beschikt over een receptie, lounge met tv en heerlijk zonneterras. Ter ontspanning kun je gebruikmaken van de sauna, stoombad, infraroodcabine en ontspanningsruimte met prachtig panoramisch uitzicht.



Het kleinschalige pension Veit Fiegl is schitterend gelegen op ca. 1 km van het levendige centrum van Sölden, in de wijk Außerwald.



Appartementen Rosmarie is een kleinschalig appartementencomplex, gelegen in een rustige omgeving aan de rand van het gezellige Sölden.



Pension Alpenruhe is een verzorgd driesterrenhotel met een gemoedelijke sfeer. Het pension geniet een rustige ligging, aan de rand van de Sölden. De skibushalte bevindt zich op loopafstand.



Hotel Regina, aan de hoofdstraat van Sölden met diverse winkels, bars en restaurants op loopafstand. De berglift "Gaislachkogelbahn" ligt tegenover het hotel. Het openbare zwembad van Sölden vindt u op ca. 500 m.



Hotel Bergland is een prachtig vier sterren superior hotel in het hartje centrum van Sölden. Dit hotel is een voltreffer voor levensgenieters: zo is er een zeer uitgebreid wellnesscentrum van ca. 1700 m² en heeft het hotel een uitstekende keuken en wijnkaart.



Hotel Alphof is een charmant viersterrenhotel in Tirolse stijl. Het is gelegen aan de rand van Sölden, met een lounge waar je na een actieve dag lekker kunt ontspannen.



Hotel Almferienclub Silbertal , op ca. 2000 m hoogte in een klein vakantiedorp. Direct aan de piste, de sleeplift die in verbinding staat met het veelzijdige skigebied Ötztal Arena bevindt zich op ca. 10 m, het centrum van Sölden ligt op ca. 7 km.



Appartementen Ferienhof Sonnschein, op ca. 300 m van het centrum van Sölden. De skibus stopt op ca. 100 m. De Giggijoch gondelbaan ligt op ca. 350 m. Langlaufloipen langs het gebouw.



Glanzer Homes Solden, dit gezellig en familievriendelijk pension in het bruisende centrum van Sölden, is van alle gemakken voorzien.



Graag op vakantie naar Sölden? Dit dorp in de Oostenrijkse deelstaat Tirol ligt aan het einde van het Ötztal, een pittoresk dal dat omringd wordt door hoge bergtoppen. De ideale plek dus voor een actieve wandelvakantie over de Hoch Stubai Panorama Weg, waarbij 3000 meter hoge bergen als de Rotkogel worden gepasseerd. Daarnaast is dit landschap zeer geschikt voor een wintersport in het skigebied Sölden - Hochsölden.

Tijdens een vakantie in Sölden glijd je met volle vaart van de wit besneeuwde Rettenbachferner en Tiefenbachferner gletsjer naar beneden. Of maak je een prachtige wandeling door de groene alpenweiden die u met zijn gekleurde bloemen vriendelijk toelacht. Wie dit pracht plaatje wel eens van dichtbij wilt zien, profiteert nu van een aantrekkelijke aanbieding naar Sölden.

Tijdens een vakantie naar Sölden zul je ontdekken waarom dit dorp in de Oostenrijkse deelstaat Tirol zo intrek is bij menig natuurliefhebber. Sölden ligt aan het einde van het Ötztal, een schilderachtig dal dat omgeven wordt door groene weilanden, gletsjers en indrukwekkende bergtoppen. Dit blijkt wel tijdens een wandeling over een van de wandelpaden, die in totaal 300 kilometer lang zijn. Voor een actieve wandelvakantie is de Hoch Stubai Panorama Weg een echte aanrader. Deze 4 uur durende wandeling begint op 2474 meter hoogte bij de berghut op de Timmelsjoch en eindigt in Sölden. Onderweg worden de kristalheldere Wannenkarsee en 3000 meter hoge bergtoppen als de Rotkogel gepasseerd. Na zo'n actieve dag is het tijd om eens lekker de spieren te ontspannen in het zwem- en wellnessparadijs van het hotel. Deze bestaat uit 3 verwarmde buitenbaden, een binnenzwembad, biosauna, relaxruimte en stoombad. Uiteraard kan een massage ook geen kwaad!


Toch liever op skivakantie naar Sölden?. Sneeuwhoogtes tot 3250 meter zorgen voor perfecte sneeuwcondities op de Gaislochkogl en Giggijoch. Op deze twee bergen liggen de wit besneeuwde pistes van Sölden, die bestaan uit 70 kilometer blauwe-, 45 kilometer rode- en 30 kilometer aan zwarte pistes. Après-ski liefhebbers kunnen terecht in een van de vele discotheken, cafés en pubs. Bekende namen zijn de Kuhstall en Snow Rock Cafe.