google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oostenrijk vakantie tips hotels en appartementen: Tiroler Zugspitz Arena Ehrwald hotels en appartementen
Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
 

Tiroler Zugspitz Arena Ehrwald hotels en appartementen

Der Grüner Baum ligt midden in het pittoreske centrum van Ehrwald, op 500 meter afstand van de skiliften. Dit trendy ingerichte hotel beschikt over verschillende wellness faciliteiten voor een relaxte wintersportvakantie.







In het traditionele hotel Sonnenspitz  kun je nog de echte Tiroolse gastvrijheid ervaren. Dit gezellige  familiehotel ligt in het centrum van Ehrwald met in de directe omgeving diverse winkels, café's en restaurants. Dat er veel aandacht is voor detail zul je  direct bij binnenkomst al zien. 


Al jaren een topper in ons programma! Zorgeloos en ontspannen op skivakantie met je familie of partner? Dan ben je bij hotel Sonnenspitze bij het juiste adres. Ontspannend dankzij de comfortabele, licht ingerichte kamers. Ook kan je na het skiën gebruik maken van de sauna of de stoombad.




Een familiebedrijf, niet te groot en niet te klein waardoor er ruimte is voor aandacht en persoonlijk contact. Dat is de introductie van Alpen Residence en dat kunnen wij en onze gasten beamen. Het hotel beschikt over ruime kamers, veel faciliteiten waaronder een wellness en een uitstekende ligging ten opzichte van het centrum en de pistes.






Het vakantieparadijs Zugspitz Resort is gelegen aan de voet van de Zugspitze. Tussen sport en ontspanning, plezier en heerlijke rust wacht u een veelzijdige vakantieomgeving, die al uw dromen voor een vakantie in de bergen vervult. Grijp de vele mogelijkheden aan en ga voor onvergetelijke belevenissen in de alpine natuur.




Alpen Appartementen Cristall, rustig gelegen, met uitzicht op de Zugspitze, wellnessfaciliteiten, gratis toegang tot het openbare overdekte zwembad in Ehrwald met bubbelbad, glijbaan en kindergedeelte.




Sporthotel Schonruh, comfortabel hotel waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Op ca. 300 m van het centrum van Ehrwald en ca. 750 m van de skiliften en de oefenweide. De skibus stopt op ca. 50 m van het hotel en brengt u snel naar de diverse skigebieden van de Zugspitz Arena, waaronder de Ehrwalder Alm (ca. 2 km).




Hotel Stern, sfeervol hotel dat bekend staat om zijn goede keuken. In het centrum van Ehrwald en ca. 500 m van de skiliften en de oefenweide. De skibus stopt direct voor het hotel en brengt u snel naar de diverse skigebieden van de Zugspitz Arena.





Frisse berglucht, kristalheldere meren en knusse dorpjes, dat zijn de ingrediënten van een vakantie in Ehrwald! Vanuit dit typisch Tiroolse dorp is het niet ver naar de hoogste berg van Duitsland: de Zugspitze. Met de Tiroler Zugspitzbahn ben je hier zo. Actievelingen kunnen de ‘Tiroler Zugspitze Panoramaweg’ wandelen die voert langs Tiroolse dorpjes. Aan het eind van de route kun je verkoeling zoeken in het heldere water van de Heiterwanger See.

Het Oostenrijkse dorp Ehrwald, niet ver van de Duitse grens, is een fijne autovakantie bestemming. Het Tiroolse dorp ligt aan de voet van de Zugspitze, de hoogste berg van Duitsland en het Wettersteingebergte. Het centrum is typisch Tirools met huizen in wit- en pastelkleur met grote houten balkons vol bloemen. Wanneer je tijdens een vakantie Ehrwald het centrum binnenstapt, zal de witte Maria Heimsuchung kerk met zijn bijzondere koepeltoren je vast meteen betoveren.

Op nog geen 10 minuten rijden aan de rand van Ehrwald ligt het dorpje Obermoos. Hier kun je in de Tiroler Zugspitzbahn stappen, die je snel naar de top van de Zugspitze op 2.964 meter hoogte brengt. Op een heldere dag heb je zelfs uitzicht op de bergtoppen van wel 4 landen! Verder kun je hier het avontuurlijke belevenismuseum ‘Faszination Zugspitze’ bezoeken waar de geschiedenis van de berg fascinerend is. De beste manier om een enerverende vakantiedag af te sluiten is met de lokale specialiteit ‘dampfnudeln’ in het bergrestaurant Gipfelalm Zugspitze. Met helder weer kun je vanuit hier de Grossglockner, de Piz Bernina en zelfs de tv-toren in München zien liggen. Een vakantie Ehrwald kan zo vast niet meer stuk.


Toch kan het wandelen door de magische natuur worden gezien als het hoofdingrediënt van een vakantie Ehrwald. Ben je een beginnende wandelaar of op familievakantie met kinderen? Dan is een wandeling over de bergweide Ehrwalder Alm naar het meer de Seebensee, langs glooiende grasweiden met grazende koeien een geweldige ervaring. Ook de moeite waard is een wandeling over de ‘Tiroler Zugspitze Panoramaweg’. Deze weg voert langs vele knusse Tiroolse dorpjes, en loopt tot aan het heldere Heiterwanger See. In dit meer, omgeven door de Ammergauer Alpen, kun je een verfrissende duik nemen na het wandelen.  Nog steeds op zoek naar een accommodatie kijk dan eens hier.