google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oostenrijk vakantie tips hotels en appartementen: Wintersport aanbiedingen Oostenrijk
Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
 

Wintersport aanbiedingen Oostenrijk

U kunt veel geld besparen door nu de komende wintersport alvast te boeken. Nu boeken betekent daarbij ook nog eens veel keuze uit accommodaties, mooie aanbiedingen en natuurlijk extra veel wintersport voorpret. In dit artikel hebben we een overzicht gemaakt van de beste actuele wintersportaanbiedingen voor wintersport 2021. 

Oostenrijk is met zijn vele sneeuwzekere skigebieden uitermate geschikt voor een complete wintersport waarbij je met de hele familie kunt genieten. Grote appartementen zijn hier vaak beschikbaar, zodat het voor jong en oud een heerlijke plek is om samen te komen. Overdag samen van de berg af en ’s avonds onder het genot van een drankje de dag bespreken. Kortom, een skivakantie Oostenrijk is een vakantie om nooit te vergeten!  Hoewel het coronavirus ongetwijfeld effect zal hebben op uw wintersportvakantie in Oostenrijk, want er zullen er coronamaatregelen worden getroffen.

Eerder deze week sprak Kurz al met de Duitse krant Bild. Daar zei hij: “Er komt geen après-ski zoals we gewend zijn.” Als een verrassing komt dat niet. Niemand had waarschijnlijk verwacht dat we deze winter met honderden tegelijk in dezelfde kroeg kunnen meeschreeuwen met de après-ski knallers. We moeten kijken naar wat we wel kunnen doen. De wintersport zal misschien wat minder feesten worden, maar des te meer kunnen we genieten van de natuur. En misschien ontdek je nu wel hoe leuk het is om ’s avonds een heerlijk rondje te wandelen door de sneeuw!

Oostenrijk werkt inmiddels met een corona-stoplichtsysteem. De kleuren groen, geel, oranje en rood geven de huidige coronasituatie aan en hoe het zit met de maatregelen. Welke kleur waar geldt, vindt u hier.


Bij TUI.nl krijg je op dit moment maar liefst 50 euro extra korting wanneer je nu online je wintersport 2021 boekt. Het aanbod bij Tui is weliswaar niet zo groot als bij andere aanbieders, er zitten wel echt hele mooie opties tussen. Het is ook een van de weinige aanbieders waar je een ‘all inclusive‘ wintersport kunt boeken. Sowieso is bij alle genoemde aanbiedingen een skipas inbegrepen. 

Bij Sunweb staat op dit moment het grootste aanbod online. Je kan nu al meer dan 1.500 aanbiedingen voor het komende wintersportseizoen bekijken. En hier zitten een paar hele mooie aanbiedingen tussen! Voor het gemak hebben we hieronder 5 populaire bestemmingen in Oostenrijk op een rij gezet:

Flachau – vanaf 189 euro.

Sölden – vanaf 239 euro.

Gerlos – vanaf 209 euro.

Ischgl – vanaf 209 euro.

Mayrhofen – vanaf 209 euro.

Bij Sunweb boek je altijd een accommodatie inclusief skipas.

Een wintersport Oostenrijk kan een goedkope vakantie zijn. Zo is het buiten de drukke vakantieperiode een stuk voordeliger én heb je vaak de pistes voor jezelf! Wacht daarom niet langer en boek je skivakantie Oostenrijk bij Prijsvrij.nl voordat het te laat is.

Tirol vanaf  68 euro p.p.

Salzburgerland vanaf  63 euro p.p.

Oostenrijk & wintersport wordt vaak in één adem genoemd. Het land is gezegend met prachtige witte pistes en meer dan genoeg après-ski mogelijkheden. Je vindt er dorpjes met overzichtelijke skigebieden voor families en skiparadijzen voor de doorgewinterde skiër en snowboarder. Niet verrassend dus dat veel Nederlanders elk jaar weer voor een wintersport Oostenrijk kiezen. Bij de Vakantiediscounter heeft u de keuze uit 326  wintersportvakanties.

Zell am see vanaf 270 euro p.p.

Kaprun vanaf 199 euro p.p.

Saalbach vanaf 384 euro p.p 


Heeft u hierboven geen keuze kunnen maken, het grootste aanbod, hotels, appartementen , vakantiewoningen en pensions vindt u via Booking.com.