Kitzbühel rich and famous in Tirol

Kitzbühel
Kitzbühel, Tirol de vakantieplaats voor de rich en famous in Oostenrijk. Kitzbühel is wellicht de bekendste en mooiste vakantie-en sportregio van Europa. Wandelen door de groene omgeving, golfen op perfecte banen, top tenniswedstrijden bezoeken, of gewoon slenteren door de steegjes van de oude binnenstad van Kitzbühel alles behoort tot de mogelijkheden.
Kitzbühel heeft meer dan een miljoen overnachtingen per jaar. De plaats doet veel om te voldoen aan zijn reputatie als een kosmopolitische stad met flair. Kitzbühel kent jaarlijks diverse internationale, vaak sport hoogtepunten. Het ATP tennis Tournament vindt jaarlijks plaats in juli en concurreert met de mega-evenementen van het internationale tennis circuit: New York, Wimbledon, Parijs en Melbourne.Een ander hoogtepunt is het golf festival in Kitzbühel, daarbij staan vier golfcourts ter beschikking: GC Eichenheim, GC Kitzbühel Kaps, GC Kitzbühel Schwarzsee en Golf- en Landclub Rasmushof. Afgezien van de grote evenementen biedt Kitzbühel ook tijdens een wandeling door de binnenstad, tijdens het winkelen, het bezoek aan een van de vele restaurants, cafes of het casino voldoende vertier. Kitzbühel kent in totaal een netwerk van 300 km aan wandelpaden en bergroutes. Er zijn in totaal 90 verschillende routes van verschillende duur en verschillende moeilijkheidsgraden voor verkenningen door weilanden en bossen.
Hoogtepunten zijn de heuvelachtige Ganslernhang waar in de winter de legendarische Hahnenkamm skiwedstrijden worden gehouden. Het centrum van Kitzbühel wordt gekenmerkt door huizen uit de 15e en 16 Eeuw.
De Kitzbüheler regio biedt tal van mogelijkheden om te ontsnappen aan de fysieke en emotionele belasting van het dagelijks leven. Diverse hotels bieden diverse wellness en fitness mogelijkheden. Naast in één van de vele sterren hotels, kunt u ook overnachten in een pension, een boerderij met kamers of in een appartement. Culinaire hoogstandjes kunt u proeven in één van de vele restaurants en snackbars. Het milde klimaat van de regio,de pure lucht, de entourage van de Wilden Kaisers en het omringende Alpenlandschap maken het verblijf in Kitzbühel tijdens de zomer nog aantrekkelijker.

.