Lech het meest exclusieve skioord in Oostenrijk

Lech
Lech aan de Arlberg is het wintersportparadijs in het hart van Europa. Het prachtige berglandschap, glinsterende poedersneeuw en eindeloze diepsneeuwafdalingen op 1450-2450 meter boven de zeespiegel. Lech behoort tot groep genaamd Best of the Alps en de wintersport condities zijn van december tot april gewoon geweldig. De magie van het alledaagse bergdorp en de passie voor het skiën trekt skiërs, levensgenieters en cultuurliefhebbers uit de hele wereld naar Lech. In het mooiste dorp van Europa, wordt uw wintervakantie een genot. 
Skiplezier in perfectie, 340 km vers bereide pistes, 200 kilometer diepsneeuwhellingen en 70% mechanisch besneeuwde pistes beloven grenzeloos ski vermaak. Als u eenmaal een kristalheldere winterochtend heeft meegemaakt in Lech, weet u direct waarom het mondaine bergdorp de hartslag van iedere skiër sneller laat slaan.
Winter lekkernijen voor fijnproevers. In Lech kunt u genieten van de vrijheid in diversiteit. Buiten de pistes verleiden de exclusieve winkels, nationale en internationale gasten. Bent u een fijnproever, op culinair gebied is Lech een gastronomische paradijs.
Lech combineert  het traditionele en moderne en is altijd alde bakermat van het alpineskiën geweest. Lech is het winterparadijs van de Alpen voor recreatieve skiërs en professionals.