Seefeld Tirol Oostenrijk

Seefeld in Tirol is een van Oostenrijks meest geliefde zomer en winterbestemming.

Seefeld in de zomer.
Seefeld is in de zomer vooral populair vanwege de bruisende sfeer en het dorpse karakter en de vele activiteiten die worden aangeboden. Seefeld is een traditioneel Oostenrijks dorp, waar u heerlijk kunt wandelen, maar ook dient als uitvalsbasis om de rest van Oostenrijk te verkennen. Seefeld is gelegen op een zonnige plateau.Seefeld is ideaal gelegen in de buurt van vele Oostenrijkse en Duitse bezienswaardigheden, die u ook via georganiseerde excursies met de trein of de bus kunt verkennen.
Seefeld heeft uitstekende faciliteiten en stijlvolle winkels, cafés, bars en restaurants vooral gelegen langs het pittoreske voetgangersgebied. Het nachtleven is gevarieerd en bestaat naast, dans, openlucht concerten, uit allerlei lokale georganiseerde activiteiten. Op slechts 8 km van Seefeld, ligt het charmante dorpje Leutasch, met zijn mooie huizen en de kerk, gelegen in de schilderachtige vallei van Leutasch. Een vakantie in Leutasch is een prachtige kans om te genieten van de schitterende natuur, omringd door het Wetterstein en Karwendel gebergte.
De vallei is ideaal voor bezoekers, die eenvoudig willen fietsen en wandelen. Ervaar het authentieke Tiroler dorpsleven in Leutasch waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan.
Overdag is er een regelmatige busdienst naar Seefeld vanuit Leutasch.

Seefeld in de winter.
Een uitstekende keuze voor zowel skiërs als langlaufers. Seefeld is geliefd bij de wintersporters en als ze eenmaal zijn geweest komen ze graag weer terug. Seefeld ligt op een schilderachtige locatie boven de Inn vallei, vlak bij Innsbruck. Zowel skiërs en niet-skiërs kunnen gebruik maken van bijna onbeperkte voorzieningen en entertainment. Seefeld is bijzonder trots op zijn hoge kwaliteit hotels.
Sommige van Oostenrijks beste langlaufroutes beginnen in en rond Seefeld. Het Olympic Sports Centre met zijn zwembad en sauna's is geweldig om te ontspannen. U kunt de omgeving verkennen met de arrenslee, shoppen in de vele stijlvolle winkels.  Niet-skiërs kunnen genieten van de wandelpaden en de sneeuwschoenen zorgen voor een nieuwe ervaring. Neem de trein naar het historische Innsbruck om te winkelen. Met de trein kunt u ook naar Garmisch-Partenkirchen en de hoogste berg van Duitsland, de Zugspitze.