google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oostenrijk vakantie tips hotels en appartementen: Kitzbüheler Alpen Tirol Fieberbrunn hotels en appartementen
Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
 

Kitzbüheler Alpen Tirol Fieberbrunn hotels en appartementen

Ski bij voldoende sneeuw zo tot aan de voordeur van appartementen Sonntal. Hoe leuk is dat? Deze mooie appartementen liggen op 2 kilometer afstand van het centrum van Fieberbrunn, rustig gelegen en met een prachtig uitzicht. Geniet hier volop van een gezellige wintersportvakantie!





Gasthof Obermair, dit sfeervolle gasthof beschikt over slechts 27 kamers waar persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Het ligt uitstekend ten opzichte van de liften en pistes. Na een dag op de piste kom je hier heerlijk tot rust in onder andere de wellness die volledig inclusief is.







In november 2019 is TUI Blue Fieberbrunn geopend. Het hotel ligt direct aan de piste, op slechts een paar meter van het dal station aan de Doischberg. Na een dag skiën lekker relaxen in de wellness om vervolgens aan te schuiven aan het dinerbuffet.




Aan de rand van het kleine Fieberbrunn staat Sporthotel Fontana. Dit grote hotel heeft zo'n beetje alle faciliteiten die je nodig hebt voor een fijne All Inclusive vakantie. Ja, je leest het goed, hier verblijf je op All Inclusive basis.







Loop binnen in een waar kasteel. Schlosshotel Rosenegg ademt een unieke historische charme en beschikt over uitmuntend comfort voor haar gasten. Prachtige kamers en ook voor de kinderen veel speelplezier in lange kasteelgangen. De skibushalte ligt op 50 meter en het centrum van Fieberbrunn op 1,5 kilometer afstand.







Gloednieuw, top locatie, chique en luxe.. dat is Vaya Fieberbrunn in een notendop. Rustig gelegen, maar toch overal dichtbij. De ruime appartementen hebben een modern en chique interieur.




Hotel Lindauhof is een eenvoudig, kleinschalig hotel met slechts 23 kamers met een super ligging. Het charmante centrum van Fieberbrunn ligt op 1 kilometer afstand, maar de piste en de lift vind je op 100 meter afstand. ’s Middags kun je bijna tot aan de deur afdalen!









Tussen de glooiende grasbergen van de Kitzbüheler Alpen en de imposante tweeduizenders van de Leoganger- en Loferer Steinbergen ketens, situeert Fieberbrunn zich op 790 meter hoogte in het Pillersee dal. Maar liefst 400 kilometer aan wandelroutes laten u alle uithoeken van dit aantrekkelijke dal zien. Daarnaast is er keuze uit fietsen, mountainbiken, paardrijden, tennissen, canyoning, rafting, paragliding, bergbeklimmen, golfen en mini golfen. U kunt zwemmen in het plaatselijke zwemcomplex Aubad met reuzen glijbaan, de Pillersee bij St. Ulrich (op 9 km) of een duik nemen in het heilzame modderwater van de Lauchsee. Leuke uitstapjes zijn naar de 15e-eeuwse lood ertsmijn 'Fieberbrunner Knappenlöchern', Familienland Pillerseetal in St. Jakob in Haus (op 5 km) en het charmante stadje Zell am See (op 39 km).

Heeft u uit de hierboven genoemde accommodaties nog geen keuze kunnen maken, kijk dan eens hier.