Brandnertal

Brandnertal
De gemeente Brand ligt in de Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg, in het romantische vrij rustige Brandnertal, precies tussen de Lünersee in het zuiden en Bürs in het noorden.
Grote hotels en veel lawaai zoekt u tevergeefs in het Brandnertal. De vele stamgasten zijn er maar wat blij mee. De toeristen komen speciaal naar het Brandnertal voor: de 400 km wandelroutes,  de 18-holes golfbaan, de 11 tennisbanen en overdekte banen en de bergliften. Voor liefhebbers van boogschieten is een 3D boogschietbaan aanwezig, voor ruiters een manege en voor mountainbikers zware parcoursen. Sportvissers kunnen hun geluk proberen in de Lünersee.
In het Brandnertal is ook de kinderopvang goed geregeld. In een zogenaamde fantasie werkplaats kunnen de kinderen de natuur en het bos ontdekken, maar ook koeien, kippen, konijnen en geiten. Daarnaast kunnen ze deelnemen aan diverse spellen.
Skiliften brengen de skiërs vanuit Brand naar een familie vriendelijke skigebied. Twee skischolen geven beginners de kans om verschillende wintersporten te leren.
Het Brandnertal is in de winter een paradijs voor rodelaars, langlaufers en natuurlijk alpine skiërs.
In Brand en Bürserberg, bieden 53 km aan pistes veel variatie. Tijdens uw vakantie in het Brandnertal heeft u ook diverse wellness mogelijkheden.