google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oostenrijk vakantie tips hotels en appartementen: Kitzbüheler Alpen Tirol Kirchberg hotels en appartementen
Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
 

Kitzbüheler Alpen Tirol Kirchberg hotels en appartementen

Lifthotel Kirchberg, aan de rand van het levendige en gezellige Kirchberg, ligt een van de populairste hotels van Oostenrijk. Omringd door de groene bergen bevind je je hier op een prima lokatie om de Kitzbüheler Alpen te ontdekken.










Rösslwirt uitstekende ligging in het gezellige centrum van Kirchberg. Naast de kamers zijn ook de overige delen van het hotel mooi gerenoveerd voor een comfortabel verblijf. 






In hotel Kroneck vind je de vakantie met Tiroler gastvrijheid. Je beschikt over een ruime kamer. Elke ochtend lekker ontbijten met verse broodjes. Maak een mooie wandeling door de bergen.










Kleinschalig pension Jordan met eenvoudige, maar prima ingerichte kamers. In de directe omgeving liggen diverse uitgaansgelegenheden en restaurants. De skibus ligt op maar 150 meter waarmee je naar de Fleckalmbahn wordt gebracht. Een prima pension tegen een aantrekkelijke prijs.






Weinhof dit wijnhuis met mooie appartementen ligt net buiten het centrum van Kirchberg. De gratis skibus stopt bijna voor de deur. De familie heeft een eigen wijnhandel en in het wijnlokaal kun je verschillende soorten proeven. De appartementen hebben een gezellige Tiroolse inrichting. Een heerlijke plek voor je wintersportvakantie!




Spetter, spieter, spater, lekker in het water.....Hotel Seehof in Kirchberg ligt direct aan de Kirchbergersee, met verwarmd zwembad, duikplanken en glijbanen erbij. Diverse spektaculaire wandelroutes vinden hier vlakbij hun oorsprong. Een stralende zomerdag sluit je in Kirchberg af op een van de vele terrassen die het dorp rijk is.




Zentral op loopafstand van het centrum ligt dit onlangs gerenoveerde hotel. In de kelder bevindt zich nu een schitterend wellness, waar je heerlijk kunt relaxen. In het sfeervolle restaurant bespreek je de dag tijdens een goede maaltijd en ook de bar nodigt je uit voor een gezellig onderonsje.








Wat een leuk hotel is dit! In Parkhotel Kirchberg is altijd wat te doen en vriendelijk en gastvrij personeel is je behulpzaam. Je komt de deur uit en loopt zo maar het centrum in.








Midden in het gezellige centrum van Kirchberg ligt het mooie Gasthof Unterm Rain. Dit authentieke Gasthof dat onlangs gerenoveerd is, beschikt over verschillende gezellige stubes en nette kamers. Het nieuwe, enthousiaste team van dit fijne Gasthof zal je hartelijk verwelkomen en zorgen voor een onvergetelijk verblijf.




Hotel Taxacher is een gezellig, familiair hotel buiten het centrum van Kirchberg. Met de skibus ben je 's morgens snel bij de liften. Het centrum vind je op circa 1500 meter afstand. Hotel Taxacher bevindt zich in een prachtige omgeving en de vriendelijke sfeer in hotel spreekt je zeker aan. 




Alpen Glück Hotel Kirchberger Hof heeft veel aandacht voor detail en biedt enkele gemoderniseerde en luxe kamers voor een heerlijke vakantie. Het vier sterren hotel biedt naast de rijk gevarieerde keuken, de bar en de gezellige salon met open haard ook ruime kamers op een prachtige locatie.




Stap binnen vanuit de koude sneeuw in je comfortabele hotelkamer in het Activ Sunny Hotel Sonne in Kirchberg. Hier krijg je een onvergetelijke vakantie. Het hotel is uitgerust met alles wat je maar kunt wensen en is gebouwd in een prachtige stijl.






Op een prachtige locatie, direct aan de piste in Kirchberg vind je het verzorgde Appartement Hack. De Fleckalmbahn ligt op 500 meter afstand, maar ’s middags kun je bijna tot aan de deur van je appartement afdalen. Wat een luxe!




Het prachtige superior Hotel Elisabeth ligt te midden van de Kitzbüheler Alpen en op slechts een paar minuten lopen van het centrum van Kirchberg. Je vindt hier o.a. een grote spa met binnen- en buitenzwembaden en een heerlijke keuken.




Op een mooie, rustige locatie in Kirchberg lift het fijne Hotel der Adler. Het centrum van Kirchberg ligt op 500 meter afstand en de skilift op 1 kilometer. De skibus die je ’s morgens in een paar minuten naar de lift brengt, stopt naast het hotel.






Kirchberg is een uitgestrekt bergdorp te midden van de prachtige flora van de Kitzbüheler Alpen. Een goed wegennet door bossen en weiden en schitterende vergezichten maken van dit stukje Tirol een eldorado voor mountainbikers en wandelaars. Aan de Badesee is een verwarmd openluchtzwembad verbonden met een lange glijbaan. U vindt er ook een kinderzwembad met roetsjbaan en faciliteiten voor beachvolleybal en tafeltennis. De omgeving rond Kirchberg biedt verder mogelijkheid voor tennis, parapente en golf. Bars, restaurants en een discotheek zorgen voor gezellige avonden. De jaarlijkse ballonrace Tirol Ballon Cup (half september) is een niet te missen evenement. Voor daguitstapjes liggen het mondaine Kitzbühel (6 km), Innsbruck (86 km), Salzburg (89 km) en de Krimml-watervallen (52 km) binnen uw bereik. Ten noorden van Kitzbühel stort de Acherivier zich in een waterval naar beneden in Kossen (op 34 km), u kunt er genieten van een indrukwekkend schouwspel.

Kirchberg: al jaren een zeer geliefde bestemming voor een wintersportvakantie in Oostenrijk. Het centrum wordt gekenmerkt door een middeleeuws kerkje omringd door vele winkels, hotels, restaurants en kroegjes. In Kirchberg is er altijd wel wat te doen.  Zo kun je bijvoorbeeld heerlijk winkelen in de gezellige winkelstraten, romantische arrensledetochten maken, een bezoekje brengen aan het casino van het nabijgelegen en gezellige Kitzbühel en gaan rodelen op de verlichte rodelbaan. Wil je eens een echte après-ski meemaken, dan kun je 's middags na het skiën de beroemde après-skibars zoals; de Boomerang, de Eisbar, Heidi & Peter en Der Tiroler bezoeken. Natuurlijk zijn er behalve après-skiën nog veel meer mogelijkheden in Kirchberg. Voor de wandelaars zijn er 45 kilometer aan wandelroutes. Verder kun je in Kirchberg ook zwemmen, squashen, tennissen en fitnessen.

Door de directe verbinding, via de Ki-Westbaan, met het skigebied Wilder Kaiser is het op twee na grootste skigebied van Europa ontstaan: de Kitzbüheler Alpen! Het ideale gebied voor een wintersportvakantie: 1 Skipas voor meer dan 2.750 km piste in Tirol en Salzburg - de Kitzbüheler Alpen AllStarCard is jouw entreekaart voor de meest interessante skigebieden van Europa, die zich in het skiverband Kitzbüheler Alpen aaneengesloten hebben. De beste pistes en modernste liften tekenen de skigebieden van de Kitzbüheler Alpen AllStarCard. Bekende skigebieden die inbegrepen zijn in de Kitzbüheler Alpen Allstarcard zijn inbegrepen zijn: SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Kitzbühel - Kirchberg, het gletsjerskigebied Kitzsteinhorn in Kaprun en St. Johann in Tirol/Oberndorf.


De sneeuwzekerheid, de hoge kwaliteit van de pistes en de moderne skiliften onderscheiden de skigebieden van de Kitzbüheler Alpen AllStarCard in Tirol. Ontdek elke dag een ander skigebied in de Kitzbüheler Alpen.


Heeft u uit de hierboven genoemde accommodaties nog geen keuze kunnen maken, kijk dan eens hier.