google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oostenrijk vakantie tips hotels en appartementen: Reith im Alpbachtal is een waar paradijs voor gezinnen
Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
 

Reith im Alpbachtal is een waar paradijs voor gezinnen

Reith im Alpbachtal is een waar paradijs voor gezinnen en kinderen. Op het zonneterras van het Inntal strekt de gemeente Reith zich uit tot ver in het Alpbachtal. Het staat bekend als het familie- en bloemendorp en is een oude nederzetting die al in de 10e eeuw werd genoemd.

En "familiedorp" wordt letterlijk genomen - het aanbod is uitgebreid: de "Juppi Kid’s Club" biedt vijf dagen per week actie en plezier, en er is een groot slotfeest aan het einde van de vakantie. Er is ook het "Juppi Magic Forest" op de Reither Kogel en het Reith kinderpark.

Het activiteitenaanbod start in de zomer in het centrum van het dorp aan de Reither See. Een sprong in het koele water is de juiste manier om een ​​gezonde en actieve vakantie te beginnen, of 's middags de juiste break na een wandeling over de 150 km bewegwijzerde wandelpaden of na een mountainbiketocht.

Als een speciaal soort excursie moet u echter het kasteelpark Matzen plannen: het park, dat behoort tot een van de mooiste en meest magnifieke Tiroolse cultuurlandschappen. Het park is aangelegd naar Engels model. Er zijn ook twee kunstmatige vijvers op het 200.000 m² grote terrein. 

In de winter worden de woorden skiën en langlaufen met een hoofdletter geschreven. Daarvoor zorgen 100 km langlaufloipes door het magische winterlandschap van het Alpbachtal.
In het Ski Juwel Alpbachtal Wildschönau, een samensmelting van de skigebieden Alpbachtal en Wildschönau, wachten 109 km piste op u. De Hornlift 2000 brengt gevorderde skiërs naar 2.000 m boven zeeniveau. Terwijl beginners hun eerste bochten kunnen oefenen op de Reither Kogel.

Wat velen niet weten: Toen het Alpbachtal nog een klein onafhankelijk skigebied was, werd het zelfs door "The Good Skiing & Snowboarding Guide" bekroond met een "Witte Oscar" voor het beste kleine skigebied van Europa.

Onze tip: elk najaar vindt de boerenmarkt van Reither met vee optocht en kerkfeest plaats. De koeien van het Alpbachtal keren naar huis terug van de alpenweiden, prachtig versierd, en lokale ambachtslieden tonen hun vaardigheden als ondersteunend programma. Daarnaast  zorgen muziek en Tiroolse lekkernijen als Kasnocken en Kiachln voor een onvergetelijke vakantie-ervaring!
Via het Airbnb-platform worden in Reith im Alpbachtal veel mooie accommodaties aangeboden. Hier kunt u uw persoonlijke Airbnb-starttegoed tot 50 euro voor uw eerste boeking veiligstellen.