google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oostenrijk vakantie tips hotels en appartementen: Scheffau am Wilden Kaiser
Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
 

Scheffau am Wilden Kaiser


Scheffau am Wilden Kaiser ligt, zoals de naam al doet vermoeden, aan de voet van het natuurgebied Wilder Kaiser. De vakantiebestemming Scheffau am Wilden Kaiser, de kleinste gemeente in de vakantieregio Wilder Kaiser, ligt op 12 km afstand van de afrit van de snelweg Kufstein-Süd.

In de gemeente ligt ook de bekende KaiserWelt Scheffau, een paradijs voor kinderen op 1.650 m boven zeeniveau. Kasteelmuur, klimmuur, boomhutten en speeltoestellen wachten op avonturiers ...

Zomer in Scheffau betekent een Tiroolse zomer in de bergen!  De Wilder Kaiser is ook een zomers zwemparadijs met meren waarvan het water door natuurlijke bronnen vanuit het gebergte wordt aangevoerd, zoals de Hintersteiner See in Scheffau (883 meter boven de zeespiegel), het mooiste en helderste bergmeer van Tirol. Het openbare strand aan het meer trekt talrijke bezoekers van heinde en ver. Op de weg naar het meer ligt de Bärnstatt-kapel van de lijdende Verlosser, een rooms-katholieke bedevaartkerk.

Bovendien is Scheffau het eerste Kneipp für mich®-avonturendorp in Tirol: zeven stations werden gecreëerd en samengebracht om een ​​tour te vormen. Er is ook een adelaarslabyrint, een meditatieruimte en twee getrainde gezondheidstrainers die voor uw welzijn zorgen. Als je tussendoor iets spannends wilt, neem dan contact op met de Flycenter King of the Air, die tandemvluchten vanaf de Hartkaiser aanbiedt. Adembenemend!

In de winter brengen de bergbanen van Scheffau u echter naar de SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental. Op de 284 km aan skipistes is hier zeker meer dan voldoende afwisseling! Zodat de kleintjes zich ook niet vervelen als mama en papa hun bochten perfectioneren, wachten het Kinderkaiserland aan de Brandstadl en de BoboMiniClub in het bergstation van de 4-persoons gondelbaan op hen.

Onze tip: In de zomer vindt regelmatig de "Scheffauer Dorfabend" plaats, een speciale tip voor iedereen die geïnteresseerd is in de Tiroolse cultuur en traditie! De muziekkapel speelt er lustig op los en er wordt goed voor eten en drinken gezorgd.

Overtuigd, nu nog op zoek naar een leuke accommodatie in Scheffau am Wilden Kaiser