google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oostenrijk vakantie tips hotels en appartementen: Excursies Salzburg Oostenrijk
Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
 

Excursies Salzburg Oostenrijk

 


Salzburg Card: gratis toegang en openbaar vervoer, vanaf € 29,- p.p. Met de Salzburg Card krijg je gratis toegang tot de beste bezienswaardigheden en attracties in en rond Salzburg. Maak gebruik van gratis en onbeperkt gebruik van het openbaar vervoer, en geniet van vele extra kortingen en voordelen verspreid over de stad.



Je beleeft een ervaring met klassieke muziek in de Burcht Hohensalzburg en laat de klanken van Wolfgang Amadeus Mozart je betoveren. Geniet van een romantisch diner en een geweldig uitzicht op de stad.






Salzburg: Salzach-cruise en diner in fort Hohesalzburg, vanaf €57,- p.p.

Begin aan een schilderachtige riviercruise langs de rivier de Salzach, gevolgd door een VIP-driegangendiner in het fort Hohesalzburg.




Salzburg: Salzach River City Rafting voor beginners, vanaf € 49,- p.p.

Geniet van een raftavontuur voor beginners langs de rustige delen van de rivier de Salzach in Salzburg.




Zie de imposante omgeving van Salzburg en geniet van een boottocht over de Salzach. Bezoek Schloss Hellbrunn en laat je verrassen door de beroemde 'Wasserspiele' en de geweldige paleistuinen.








Vaar over de rivier de Salzach, gevoed door de gletsjerregio's van de Großglockner. Deze wildwaterraftingtour met gemiddelde moeilijkheidsgraad brengt u van Eschenau bij Zell am See naar Schwarzach en laat de adrenaline stromen.





Originele Sound of Music tour, vanaf € 50,- p.p.
Ontdek Salzburg en geniet van prachtig uitzicht op het platteland terwijl je de filmlocaties van ‘The Sound of Music’ bezoekt. Je hoort liedjes van de originele soundtrack en ontdekt de historische monumenten van deze legendarische stad.







Vanuit Salzburg: tour van een halve dag naar Hallstatt, vanaf € 63,- p.p.

Reis door Salzkammergut naar Hallstatt en kom onderweg langs een aantal dorpjes. Geniet van een rondleiding in Hallstatt. Ervaar een Skywalk, maak een wandeling langs het meer, bekijk de Mullbach-waterval en bezoek het 'Bottenhuis'



Adelaarsnest en Berchtesgaden: tour vanuit Salzburg, vanaf €63,- p.p.

Ontdek de Beierse Alpen tijdens een uitstap naar het Adelaarsnest vanuit Salzburg. Verken de beroemde vakantiewoning van Adolf Hitler en geniet van adembenemend panoramisch uitzicht over het berglandschap van de regio.




Salzburg: hop-on hop-off stadstour met gele lijn, € 25,- p.p.

Ga flexibel op pad in Salzburg met toegang tot de hop on, hop off bus met 12 haltes. Kies een ticket voor 1 of 2 dagen en verken de stad op je eigen tempo.



U heeft uw keuze nog niet kunnen maken, via deze link vindt u nog meer excursie mogelijkheden.