google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oostenrijk vakantie tips hotels en appartementen: Kaiserwinkl populaire vakantie regio
Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
 

Kaiserwinkl populaire vakantie regio

Kaiserwinkl
Kaiserwinkl in Tirol is een populaire Oostenrijkse vakantie regio. Kaiserwinkl ligt tussen de Duitse gemeenten Oberaudorf en Reit im Winkl, of ook tussen de Chiemgauer Alpen en de Kitzbüheler Alpen. Kaiserwinkl is de eerste vakantieregio als u vanuit het noorden naar Tirol rijdt. 

De vriendelijke vakantieplaatsen: Kössen, Rettenschöss, Schwendt en Walchsee vormen samen de vakantieregio, ten noorden van het Kaisergebergte, waarbij Kössen de hoofdstad is. 

De vakantieregio Kaiserwinkl ligt in de vallei, in een idyllische, boeren landschap, dat ideaal is voor een vakantie met kinderen, om te wandelen of fietstochten te maken met het gezin. Als u over een goede conditie beschikt, kunt u gaan mountainbiken. Er zijn diverse routes van verschillende moeilijkheidsgraden. Klimmers zullen met plezier proberen de rotsachtige hellingen te bedwingen.

 De Walchsee lokt vakantiegangers, om te zeilen, surfen, vissen, waterskiën of gewoon om te zwemmen en te zonnebaden. Raften, canyoning of paragliding behoren ook tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn er ook nog drie golfbanen in Kaiserwinkl.

 Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan Kaiserwinkl in de winter. In de ski regio's van Kaiserwinkl, zijn diverse pistes. In het dal kunt u langlaufen, sneeuwschoenwandelen, sleeën en winter paardrijden. In de vakantieregio Kaiserwinkl vindt u voldoende accommodatie: vier sterren hotels, bed & breakfasts en appartementen. In de restaurants kunt u vaak streekproducten proberen. Proef gerust tijden uw vakantie in Kaiserwinkl van de diverse kaassoorten en bieren, het boerenbrood en de honing.