google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 google.com, pub-4468762639979591, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Oostenrijk vakantie tips hotels en appartementen: Lermoos zomer en winter in Tirol
Wintersport boeken zonder risico - gratis annuleren tot wel 6 weken voor vertrek
 

Lermoos zomer en winter in Tirol

De plaats Lermoos is gelegen in de Tiroler Zugspitz Arena, een waar paradijs voor sporters: skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen en nog veel meer is mogelijk in Lermoos.
Gelegen aan de voet van de 2233 meter hoge Grubigstein, biedt het skigebied perfect geprepareerde pistes, een eigen snowboard terrein en afdalingen direct tot de deur van uw vakantieverblijf.
Het skigebied kent tien moderne liften (1000 tot 2100 meter), meer dan 25 km aan pistes van blauw tot zwart. Verder is er bij het middenstation een grote funpark met diverse sprongen en een permanente racebaan met tijdmeting. Sneeuwkanonnen systemen zorgen voor onbeperkt wintersportplezier de hele winter lang.
In het skigebied kunt u bij het dalstation in het ski en snowboard centrum, uw uitrusting huren en de nieuwste modellen testen. De kinderen leren samen met de pinguin Bodo skiën in de skischool.
De beste après-ski sfeer vindt u de Enten Schirm of in de Lahme Ente in het dalstation.
Rond Lermoos vinden langlaufers 110 kilometer geprepareerde loipes en er zijn 30 km geruimde winter wandelpaden, waar u in alle rust kunt genieten van de schoonheid van de bergen.
Als u meer van avontuur houdt kunt u paragliden, Grubigstein is een insider tip onder paragliders.
Snel gaat het er ook aan toe op de langste natuurlijke rodelbaan in de Tiroler Zugspitze Arena. De 3,5 km lange rodelbaan leidt vanuit Brettlalm naar het dalstation van de Hochmoosexpress. 
Het hoogtepunt in Lermoos is de Grubig II.  Deze verwarmde cabine lift vervoert gasten in een zeer korte tijd van het middenstation naar de Grubighütte.  Naast de ski activiteiten kunt u ook eens een paar uurtjes gaan zwemmen (overdekte zwembad) of schaatsen.
Natuurlijk wordt u ook in Lermoos culinair verwend, veelal worden gerechten uit de Oostenrijkse keuken, maar ook uit de Internationale keuken geserveerd.

In Lermoos vindt u vakantiehuizen, hotels, pensions en chalets, direct aan de piste, in het centrum van het dorp, maar ook rustig en afgelegen. Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Lermoos te vinden.

Geniet volop van de zomer - in Lermoos en de Zugspitz Arena!

Het landschap is schilderachtig, de bergen indrukwekkend. Wandel door het prachtige landschap met weilanden, glooiende heuvels en rotsachtige bergen of verken de Zugspitze-regio op de fiets - afwisseling voor jong en oud is gegarandeerd!

Lermoos en de Zugspitz Arena in de zomer

Sport - wandelen, fietstochten, watersporten, paardrijden, golfen, zwemmen en nog veel meer.
Spectaculaire motortochten

Excursies en activiteiten in de regio - kinderboerderij, familie-avonturenwereld, zwemmeer Bichlbach, binnenzwembad Ehrwald, AlpenTherme Ehrenberg, culturele evenementen en nog veel meer.

De Zugspitz Arena biedt u een zeer uitgebreid programma aan vakantie-activiteiten in de zomer, maar de regio is ook ideaal om te ontspannen en tot rust te komen.

Ontspan in de prachtige natuur met een wandeling, geniet van het uitzicht op het Wetterstein-massief. Als een impressionistisch schilderij ligt het Wetterstein-massief voor je. De rest van het landschap is net zo schilderachtig, dat u gemakkelijk kunt wandelen vanaf het Sporthotel Zugspitze en op de fiets kunt ervaren. De bergwereld heeft alles in huis voor jong en oud!
De golfschool Tiroler Zugspitze midden in het indrukwekkende landschap van de Zugspitz Arena is een paradijs voor golfers!

U krijgt tal van interessante mogelijkheden om uw golfvakantie te maken.