Lermoos pure sneeuwpret in Tirol

De plaats Lermoos is gelegen in de Tiroler Zugspitz Arena, een waar paradijs voor sporters: skiën, snowboarden, langlaufen, wandelen en nog veel meer is mogelijk in Lermoos.
Gelegen aan de voet van de 2233 meter hoge Grubigstein, biedt het skigebied perfect geprepareerde pistes, een eigen snowboard terrein en afdalingen direct tot de deur van uw vakantieverblijf.
Het skigebied kent tien moderne liften (1000 tot 2100 meter), meer dan 25 km aan pistes van blauw tot zwart. Verder is er bij het middenstation een grote funpark met diverse sprongen en een permanente racebaan met tijdmeting. Sneeuwkanonnen systemen zorgen voor onbeperkt wintersportplezier de hele winter lang.
In het skigebied kunt u bij het dalstation in het ski en snowboard centrum, uw uitrusting huren en de nieuwste modellen testen. De kinderen leren samen met de pinguin Bodo skiën in de skischool.
De beste après-ski sfeer vindt u de Enten Schirm of in de Lahme Ente in het dalstation.
Rond Lermoos vinden langlaufers 110 kilometer geprepareerde loipes en er zijn 30 km geruimde winter wandelpaden, waar u in alle rust kunt genieten van de schoonheid van de bergen.
Als u meer van avontuur houdt kunt u paragliden, Grubigstein is een insider tip onder paragliders.
Snel gaat het er ook aan toe op de langste natuurlijke rodelbaan in de Tiroler Zugspitze Arena. De 3,5 km lange rodelbaan leidt vanuit Brettlalm naar het dalstation van de Hochmoosexpress. 
Het hoogtepunt in Lermoos is de Grubig II.  Deze verwarmde cabine lift vervoert gasten in een zeer korte tijd van het middenstation naar de Grubighütte.  Naast de ski activiteiten kunt u ook eens een paar uurtjes gaan zwemmen (overdekte zwembad) of schaatsen.
Natuurlijk wordt u ook in Lermoos culinair verwend, veelal worden gerechten uit de Oostenrijkse keuken, maar ook uit de Internationale keuken geserveerd.

In Lermoos vindt u vakantiehuizen, hotels, pensions en chalets, direct aan de piste, in het centrum van het dorp, maar ook rustig en afgelegen. Er zijn tal van mogelijkheden en voor ieder gezelschap is er een geschikte accommodatie in Lermoos te vinden.